COVID 19 Disclaimer
Heb je in de afgelopen 24 uur last gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts (vanf 38 graden), benauwdheidsklachten, of reuk- en/of smaakverlies?

Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 
omdat je:  
- direct contact had met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? 
- je korter dan 10 dagen geleden uit een land/regio bent teruggekeerd met code oranje of rood?


Ik bevestig dat ik alle bovenstaande vragen heb gelezen en met 'nee' kan beantwoorden. Indien het antwoord op een of meer van de vragen tussen het moment van aanmelding en 26 november wijzigt in een 'ja', dan blijf ik thuis of doe een coronatest zodat ik zeker weet dat ik niemand kan besmetten.