We hadden het zo mooi voor elkaar. Het boek was gedrukt en we gingen het groots presenteren op vrijdag 26 november 2021. Helaas mocht het niet zo zijn. Corona gooide roet in het eten.

De vraag naar het boek was erg groot. We hebben op een paar exemplaren na alles verkocht en verstuurd. Nu willen we natuurlijk het feit dat we een boek hebben uitgegeven niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Een boekpresentatie zoals we die voor ogen hadden is misschien net iets te veel. Het voelt aan als mosterd na de maaltijd. Maar een REUNIE van mensen die het boek hebben gekocht en verder iedereen die geïnteresseerd is, dat is natuurlijk een ander verhaal.

Daarom nodigen we jou van harte uit om vrijdag 3 juni 2022 samen met ons, stil te staan bij dit heugelijk feit.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 u Inloop

19:30 u Opening

20:00u Sprekers

21:00u Pauze

21:20u Deel 2

22:00u Borrel

23:30u Afsluiting

Natuurlijk zorgen wij voor hapjes, drankjes, muziek en als jullie voor de gezelligheid zorgen, wordt het een hele mooie avond.

Locatie: Totally in Shape PC Hooftlaan 48, Groningen.

Op die avond is iedereen welkom. We willen dit feestelijk en toch ook wel serieus moment, graag delen met de wijk en haar omgeving waarin we altijd hebben geleefd. Dit zoals we in het verleden hebben gedaan met activiteiten als de straatfeesten, burendagen, kinderactiviteiten en de geweldige nieuwjaarsfeesten.

Kortom het zal een avond worden waarbij wij elkaar weer kunnen ontmoeten, bijpraten en genieten van elkaar, de hapjes en natuurlijk live-muziek. Enkele sprekers zullen hun gedachten en ervaringen delen met ons. De presentatie van de avond is in handen van Chris en Stefan Alfons.

Om je aan te melden: Klik op het boek en het aanmeldingsformulier komt tevoorschijn.