BOEK PRESENTATIE ‘ Portretten uit de Molukse wijk De Wijert’

Datum: vrijdag 26 november

Locatie: Totally in Shape PC Hooftlaan 48, Groningen.

Na een super intensief en leerzaam traject, is het gelukt. Het boek van de Molukse wijk ‘De Wijert’ is te koop.

Het boek geeft een goed beeld van ons, de bewoners uit de Molukse wijk van de afgelopen 56 jaar. Een geschiedenis van generatie op generatie tot nu toe. Van de eerste generatie zijn er nog maar weinig mensen in leven. Hier willen we op een waardige manier bij stil staan en dit delen met alle bewoners uit de gehele wijk de Wijert en natuurlijk iedereen die hierin geïnteresseerd is.

Dit willen we doen op vrijdag 26 november vanaf 19:00 uur. We maken hier een avond van, op de manier dat ons kenmerkt als Molukkers: gastvrij, muziek, lekkere hapjes en emotie.

Op die avond is iedereen welkom. We willen dit feestelijk en toch ook wel serieus moment, graag delen met de wijk en haar omgeving waarin we altijd hebben geleefd. Dit zoals we in het verleden hebben gedaan met activiteiten als de straatfeesten, burendagen, kinderactiviteiten en de geweldige nieuwjaarsfeesten.

Kortom het zal een avond worden waarbij wij elkaar weer kunnen ontmoeten, bijpraten en genieten van elkaar, de hapjes en natuurlijk live-muziek. Friends2gether zal ons vermaken met hun prachtige zang en akoestische gitaargeluiden. Enkele sprekers zullen hun gedachten en ervaringen delen met ons. De presentatie van de avond is in handen van Chris en Stefan Alfons.

Iedereen is welkom. Echter we dienen ons wel te houden aan de dan geldende corona maatregelen. Entree is daarom ook alleen mogelijk wanneer je een QR code kunt laten zien aan de beveiliging bij de ingang. Heb je hier vragen over stuur dan een mail naar info@vaneedenstraat.nl

meld je hier aan voor de boekpresentatie

Bestel hier het boek

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 19.00u
  Inloop
  QR-Code Check
  Live Muziek
 • 19.30u
  Opening
  Sprekers
  Boek
 • 20.45u
  Boek verkoop
  Borrel/Hapjes
  Live Muziek