Beste en lieve (ex) wijkbewoners, buren en andere geïnteresseerden:

De stichting BADAN organiseert op zaterdag 24 september 2016 weer een gezellig straatfeest voor jong en oud, en iedereen is natuurlijk weer van harte welkom! We doen dit in samenwerking met het Multifunctioneel Centrum de Wijert/Helpman (MFC) en de Brederoschool onder de noemer “BURENDAG”.

Op drie locaties zullen ‘buren’ regelmatig op en af gaan (met paard en wagen) om te genieten van o.a. de sport en spel activiteiten. Wij zijn dus ook van harte welkom bij de andere twee locaties om deel te nemen aan de activiteiten die zij aanbieden, tussen 1400 en 1700u.

Wij krijgen dus ‘gasten’ in de van Eedenstraat en het is de bedoeling om onze gasten een warm welkom te geven.
Zoals gewoonlijk toveren we De van Eedenstraat weer om tot één grote speeltuin en kan iedereen meedoen vanaf 1400u met één van de vele spelletjes en/of activiteiten. Er komt weer een springkussen en een hindernisbaan. Blikken gooien, penalty schieten, zaklopen etc…

En na 1700u willen wij weer een avondvullend programma organiseren zoals Bingo, een ouderwetse Lelang (veiling), een Molukse picknick en in de avond een Live-band en/of een DJ. Een nieuwe activiteit is The Wijert Got Talent!!!
Maar …. wij kunnen dit niet zonder uw hulp!

Makan Patita (Molukse Picknick) Wij willen alle bewoners vragen om iets lekkers te maken voor de Makan Patita (Molukse Picknick). Een portie mag voor minimaal 10 personen zijn en het maakt niet uit wat. Denk aan Babi ketjap, boontjes of andere soorten groente, saté, nasi poeti/goreng/kuning, bami, talor ritja2 of Ajam pedis, maar gehaktballen, gebakken aardappels of patat is ook prima, alles is welkom!

Lelang (veiling) Wij willen u ook vragen om spullen in te leveren voor de Lelang (veiling). Dit mag ook van alles zijn. van Djadjang2, lekkere cake, een voetbal, vlaggenstok, BBQ-setje, dames of herentas of een fles whisky! Maar liever geen gebruikte spullen.

Onze nieuwe activiteit is The Wijert Got Talent! Denk jij dat je goed kan zingen, dansen, jongleren, paaldansen, acrobatiek of iets anders wat niemand kan? Meld je dan aan om mee te doen aan The Wijert Got Talent! Stuur een mail naar vaneedenstraat050@gmail.com

Zaterdag 24 september kunt u dus alvast in uw agenda reserveren voor het grote straatfeest in de van Eedenstraat!
Houd FB in de gaten voor meer informatie over het grote straatfeest.

Heeft u nog suggesties of goede ideeën voor deze dag, of heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, dan kunt u ons altijd mailen of een PB’tje sturen.
Graag tot dan!
Hartelijke groet,
Stichting BADAN!

Reacties

reactie(s)

papel-picado-top

Get exclusive info about the festival

Subscribe to our newsletter and don’t miss anything.

We promise we will not spam you!

Follow the Avada Festival

#AvadaFest

papel-picado-bottom

Reacties

reactie(s)